©2023 Tandheelkundig Centrum Gulpen

Onze Praktijk

Tandheelkundig Centrum Gulpen

Onze Praktijk

Onze praktijk aan de Dorpsstraat in Gulpen is van alle moderne technieken en gemakken voorzien. Graag willen wij u laten zien waar wij iedere dag met plezier alles in werking zetten om u, onze patiënt, de beste behandelingen te kunnen aanbieden.

Wij helpen u aan een mooi & gezond gebit

Onze Missie

Wij zijn een creatief, flexibel team, dat doelgericht en vriendelijk de state-of-the-art tandheelkunde levert die onze patiënt verdient.

We zijn vernieuwend in ons vak, inspirerend voor elkaar met als doel een werkomgeving waar iedereen naar tevredenheid functioneert zodat we ook voor de toekomst in Gulpen en omstreken een stabiele hoogwaardige tandheelkundige zorg blijven bieden.

Onze Visie

Verzorgde tanden en kiezen die in stevig, gezond tandvlees staan zeggen alles over de aandacht die u besteedt aan persoonlijke verzorging: uw gebit is immers uw visitekaartje!

Wij willen dit samen met u bereiken, met aandacht voor individuele problematiek en met professionele behandelingen op basis van de nieuwste technieken, waarbij wij samenwerken met collega’s en partners die kwaliteit belangrijk vinden.

Teamwork makes the dream work!

Ons Team

Ons team bestaat uit 3 tandartsen, 1 mondhygiëniste, 3 preventie-assistentes, 1 balie-assistente, 1 orthodontie-assistente en 2 stoel assistentes. Graag stellen wij ons aan u voor!

Vragen?

Stuur ons eenvoudig een bericht via de website.